🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید سرقفلی مغازه که مالک مجهول المکان بوده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۱۶

سرقفلی مغازه ای بنام____ بوده در سال ۷۰ فوت میکنه و ملکیت مغازه به نام ا بوده که در سال ۶۷ فوت میکنه .در سال ۸۴ شخصی بنام ع میاد چهار و هشت دهم دانگ ملکیت از وراث ا میخره .در سال ۸۵ وراث سرقفلی قصد فروش سرقفلی داشته ان که ع میاد سرقفلی از وراث میخره بدون اجازه مالک یک و دو دهم دانگ میخره .
البته از زمان فوت پدر وارث یک دو دهم دانگ ملکیت یعنی از سال ۶۷ تا الان خبری ازش نبوده .
قبل از خرید سرقفلی توسط ع وارثان سرقفلی مغازه میان از ا شکایت میکنن که م هست و خبری ازش نیست و حکم دادگاه میگیرن که اجازه فروش میده در صورتی که باید از وارث ا شکایت میکردن خودش در قید حیات نبود .
الان مالک یک و دو دهم دانگ از ملکیت اومده شکایت کرده و خواهان فسخ قرارداد شده .
در صورتی که از سال ۶۷ در همین شهر زندگی میکرده و تا سال ۹۸ هیچ خبری ازش نبوده .
نهایت رای دادگاه چی میتونه باشه ممنون میشم پاسخ بدید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اخذ حکم تخلیه برای مالک یک و دو دهم عین (ملک) وجود دارد . حضور در محل و عدم اقدام فوری نمیتواند مسقط حق قانونی مالک شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط