🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید موتورسیکلت بدون قولنامه با تحویل مدارک، امکان فروش به دیگری

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۷

با عرض سلام و خسته نباشید، یک موتورسیکلت خریدم و تمام مدارکش رو تحویل گرفتم ولی قولنامه‌ای با صاحب موتور ننوشتیم. الان من می‌تونم موتور رو بفروشم به شخص دیگری؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی. در فرض مذکور پاسخ سوال شمامثبت است اگر مالک موتور اعلام سرقت یا فروش مال غیر یا... کند شماباید بتوانید با ادله قانونی اثبات نماییدکه معامله با شما صورت گرفته. فلذا ابتدا خرید قانونی موتورتوسط خودرااستوارنماییدبعد بفروش رسانید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

سلام

حتما درا ین خصوص حداقل قولنامه ای تنظیم نمایید و متعاقبا به استناد ان اقدام به فروش کنید

سلام
امکان فروش وجود دارد ولی امکان داره بعدا فروشنده‌ی اول از شما شکایت کند و فروش موتور به شما را انکار کند. عاقلانه‌تر است که ابتدا قولنامه‌ای بین خودتان تنظیم‌کنید سپس بفروشید.

با سلام، بهتر است قولنامه ای به همین منظور فی مابین خود مکتوب و امضاء کنید، سپس اقدام به فروش به شخص دیگر نمائید.

سلام به نظر من این کار را نکنید فروشنده ممکن است علیه شما شکایت کیفری کند و انتقال موتور به شما را انکار کند اگر فروشنده رضایت می‌دهد شما می‌توانید قولنامه‌ای را با خریدار خود بنویسید در ضمن اون اشاره کنید و ذکر کنید که این موتور را از فروشنده خریده‌اید به این مبلغ و با این شرایط و فروشنده همین قولنامه را امضا کند بعد از اینکه فروشنده همه نسخ را امضاء کرد امضای خریدار را بگیرید

سلام اگر مسئله ای بابت انتقال مالکیت از طرف مالک بعدا وجود نداشته باشد امکان فروش دارید.

درود بر شما، قابل فروش است، لکن توصیه می‌شود بدوا قولنامه را تهیه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط