🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید و فروش ملک مشاع در صورتیکه ملک توقیف باشد چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳

سلام من و خواهرم ملک مشا با ۲سند جدا داشتیم من ۲ دانگ خواهرم ۴دانگ .قبلا مادرم با خواهرم شریک بود من ۸سال پیش سهم مادرم را خریدم و پولش را کامل پرداخت کردم اما مادرم همچنان در سهم من زندکی میکرد سال گذشته خواهرم اقدام به فروش ملک از طریق دادگاه کرد با این حال که من مخالف نبودم و مادرم بنا به دلایلی از من خواست به صورت صوری و موقتی سهمم را تا پایان دادگاه به نام مادرم بزنم منم این کار را کردم. اما حالا دادگاه خیلی طولانی شده و مادرم هم خیلی پیر است و من از آینده میترسم و باتوجه به اینکه احتمال زیاد ملک تا زمان فروش سندش توقیف باشد و مادرم نمیتواند سند را با اینکه میخواهد به من انتقال دهد . بنده باید چه کار کنم که سند محکمی باشد که این ملک مال من است که اگر خدایی نکرده تا قبل فروش ملک برای مادرم چون خیلی پیر هستند اتفاقی افتاد بقیه ی ورثه مادرم ملک من را صاحب نشوند ؟ خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم مانده ام چون احتمالا ملک توقیف هست تا پس از زمان فروش و مادر من هم پیر و مریض است

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ضمن تایید پاسخ سایر همکاران محترم در پرونده درخواست فروش مال مشاع که در دادگاه مطرح شده موجبی برای توقیف و بازداشت ملک در پرونده وجود ندارد و شما میتوانید از مادر بخواهید بطور رسمی نیز سند ملک را مجدد به نام شما برگردانند‌.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام باید قراردادی بین شما و مادرتان تنظیم شود و شما خریدار باشید . یا این که صلح نامه ای منعقد کنید و امضای خودتان و مادرتان در زیر صلح نامه را در دفتر اسناد رسمی گواهی کنید .

با مراجعه به مشاور املاک ، مبایعه نامه تنظیم و مادرتان به عنوان فروشنده و شما به عنوان خریدار

با درود فراوان
وکالت و قولنامه نسبت به ملک تنظیم نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط