🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خسارت افت قیمت خودرو تصادفی صحت دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۹۱

من با یک خودروی پژو ۴۰۵ مدل ۹۶ تصادف کردم در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ الان بابت افت قیمت خودرو شکایت کرده براش ۱۱ میلیون کارشناس زده که ۳ میلیون بیمه داده و ۸ میلیون از من میخواد اول مبلغ خسارت درسته؟ ضمنا قسمت خوردگی پژو سپر عقب و گلگیر و درب صندوق کمی و سینی کف کمی خسارت دیده. ممنون میشم راهنماییم کنید؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میزان افت قیمت بر مبنای نظریه کارشناس تعیین میگردد و قابل اعتراض می باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبله می تواند افت قیمت خودرو را نیز مطالبه نماید

بله می توانند جهت دریافت افت قیمت مطالبه کنند

سلام شما میتوانید ازخود دفاع نمایید وتقاضای کارشناسی دوباره بدهید که هزینه کارشناسی باشماست

سلام و درود
میتونید دفاع کنید درجلسه اول دادگاه و بگویید با توجه به اینکه چند مدل از خودرو گذشته و عرفا افتی به آن تعلق نمیگیرد و یا اینکه به این میزان افت پیدا نمیکند تقاضای کارشناسی کنید و دادگاه احتمالا میپذیرد که هزینه کارشناسی باشماست.

با سلام
در تصادفات افت قیمت نیز مشمول خسارت میباشد، اگر خودرو ایرانی باشد ۵ سال و اگر خارجی باشد زیر ۱۰ سال خسارت افت قیمت مشمول میگردد، لیکن اگر به نظر کارشناس اعتراض دارید میتدانید طی لایحه ای اعتراض خویش را تقدیم نموده و پس از پرداخت حق الزحمه کارشناسان هیات سه نفره به امر رسیدگی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط