🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خفت گیری و تهدید بدون شاهد چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۴۱۴

سلام خاله ام به من گفت به خونه من بیا یه رم و به سی دی بزن که من رفتم شوهرش که صیغه ایه درو قفل کرد با چاقو و ساتور موند بالا سرم و تهمت زد که دو سال پیش با خالت رابطه داشتی با چاقو دستمو برید گوشیو رممو گرفت تهدید به کشتن کرد تهدید به آزار کرد منم شاهدی ندارم چیکا باید انجام بدم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین با توجه به ضرب و جرح صورت گرفته می بایست بلافاصله به کلانتری مراجعه می کردید.
در نهایت شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید و ایراد ضرب و جرح طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
می توانید اقدام به شکایت ضرب و جرح نمایید، اما باید ادله کافی در این خصوص را ارائه کنید.

سلام
طرح هرگونه دعوا و اثبات امر نیاز به ارائه ادله کافی و مثبته دارد و با توجه به نداشتن مدارک به نظر امکان اثبات امررا ندارید

بعد از این اتفاق باید با پلیس تماس میگرفتید.
به کلانتری محل وقوع جرم بروید و اتفاق افتاده را شرح دهید تا شمارا به پزشکی قانونی معرفی کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط