🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت خانوم را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۴

باسلام خانوم بنده در اینستا و تلگرام و یه سیم کارت که بنام دیگری هست و ازشون کاملا عکس گرفتم داره با دو پسر حرف میزنه که درحال حاضر سیمکارت که بنام خانوم دیگر هست داره حرف میزنه الان چکار کنم
با احترام

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید با استناد به ادله قوی اقدام به طرح دعوای رابطه نامشروع علیه ایشان نمایید صرف مکالمه در تلگرام و... نمی تواند دلیل کافی باشد و مضافا که می توانید از طریق مشاور خانواده نیز اقدام به حل و فسل موضوع نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتی که ادله کافی جهت رابطه نامشروع همسرتان با شخص دیگری دارید ضمن ارائه آنها می توانید موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام
چنانچه ادله محکمه پسند دارید می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید (عکس و فیلم و متن پیام صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی نیست) ولیکن با توجه به اینکه سیم کارت به نام شخص دیگری است در وحله اول ایشان را به جلسه رسیدگی احضار کرده و نهایتا باید اثبات شود که سیم کارت مورد استفاده همسرتان است.

سلام
جواب شما کاملابستگی به نوع رویکرد شمادر ادامه زندگی اتان دارد
آیا قصد طلاق دارید؟
آیا زندگی اتان را دوست دارید و تنها قصد تنبیه همسرتان رادارید؟

تنها اگر قصد طلاق داریدپیگیری شکایت ازطریق دادسرا و اثبات ادعایتان با ادله محکمه پسند توصیه میشود

ولی اگر قصد ادامه زندگی دارید، بهترین راه،پیگیری از طریق مشاوره مجرب خانواده است، زیرا شایدمقصر شما باشید، چه کمبودهایی داشته ایدکه همسرتان درجستجوی برآورده کردنشان با شخص دیگری است.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط