🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت در امانت ارثیه پدری میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۵۵

ما سه خواهر و یک برادر و یک مادر در قید حیات هستی مدتی پیش از مرداد ماه ۱۴۰۱به این ور اقدام به خالی کرد تمام اثاثیه منزل پدری به ارزش نزدیک به ۴۰۰میلیون تومان با همکاری دو تا خواهرانم و مادر کردن و من هیچ اطلاعی در این مورد نداشتم لطفا راهنماییم کنید که آیا از طریق قانون میتوانم سهم ارث که از این اساس منزل به من می‌رسد میتوانم از آنها بگیرم و به جرم خیانت در امانت از آنها شکایت کنم ممنون میشوم راهنماییم کنیید

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام و سپس موضوع مطروحه تحت عنوان مهرو موم و تقسیم ترکه را پیگیری کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام باتوجه به گواهی انحصار وراثت اقدام نماید

با سلام شما ابتدا می بایست انحصار وراثت نمایید و بعد از آن دادخواست مهروموم و تقسیم ترکه بدهید

بدوا برای دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام بفرمائید

با درود. ابتدا گواهی حصروراثت اخذ نمایید سپس اقدام به طرح دادخواست تحریر ترکه و دادخواست تقسیم ماترک پدری طبق لیست اموال منقول و غیر منقول و وجوه نقدی از دفتر خدمات قضائی نمایید

با سلام
مستند به گواهی حصر وراثت اقدام نمایید

با اخذ گواهی حصر وراثت و مستند و مستدل می توانید شکایت خود را طرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط