🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت همسرم به من چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده حقیر کارگر یک شرکت خصوصی هستم
با همسر دو سال دوست بودم بعد ازدواج کردیم الان ۱۸ سال میگذره از ازدواج ما
با شغلی که داشتم یک زندگی معمولی بخور نمیر تونستم مهیا کنم براش و اوایل زندگی ادم بی فکر و بی اینده نگری بودم
خلاصه طوری شد که الان با دو تا دختر بزرگ ۱۷ و ۱۳ ساله با ۲۰ میلیون پول پیش مستاجر میباشم و تنها کارم هستش که دارم
از سه سال پیش با دوستم بچه محلمون رفت و امد خانوادگی رو شروع کردیم چند سال پیشش هم رفت و امد داشتیم اما نه به شدت چهار سال پیش ،
این رفت و امد ها باعث شد که متوجه بشم همسر با دوست خودم رابطه داره و یک شب اینستاگرامش رو حک کردم متوجه شدم با هم دوست هستند همون موقع رفتم خونه و همسرم خودش اعتراف کردش اشتباه کرده و نادم و پشیمونه منم بخاطر خودش و بچه هام بخشیدمش تا دو سال پیش که دوباره شروع کرد به نمیتونم باهات دیگه زندگی کنم تو ادم نیستی و هیچی نداری و از این قبیل حرفها تا اینکه من و بچه هام رو با لباسهامون فرستاد خونه پدرم و ۹ ماه با پدر مادرم ما زندگی کردیم بعدش با اومد گفت پدرم خونشو میخاد بده ما بشینیم از نو شروع کنیم زندگی رو منم ۲۰ میلیون جور کرده بودم با وام و قرعه کشی که تو شرکت برنده شده بودم
دادیم پول رو رفتیم سر خونه زندگی تا یک ماه خوب بودش همه چی بعداز یک ماه هربار خواستم به زنم نزدیک بشم اجازه نمیداد یا میگفت بعدا الان حوصله ندارم یک ماه دو ماه سه ماه چهار ماه تا اینکه بعد از نه ماه دیگه صبرم سراومدش هربارم باهاش صحبت میکردم دوباره میرفت سر خونه اول از گذشته میگفت و منو دوباره متهم میکرد
هربارم بهش میگفتم زن همسرم گذشته رو فراموش بکن ما اشتی کردیم اومدیم میخواهیم زندگی رو دوباره بسازیم چرا همش به قدیم ربط میدی ادم رو
اما زن بنده همسر بنده خانم پاک دامن بنده گوشش بدهکار به این حرفها نبودش و کار خودش رو میکرد
تا اینکه به رفتارش و حرکاتش و بیرون رفتنهاش مشکوک شدم یکبار شب زنگ زدم بهش گفت اومدم بیرون تو محل خرید کنم برمیگردم خونه
من دلم شور افتاد همون موقع انگار یکی بهم گفتش خانمت دروغ داره میگه بهت اژانش گرفتم رفتم دمه خونه به خونه هم زنگ زدم دختر بزرگم گفتش مامان رفته با دوستش تو محله خرید کنه تا یک ربع دیگه گفته میرسه ، منم میدونستم دخترم رو هم گول زده منتظرش موندم تا اینکه بعد از یک ساعت از ماشین بچه محل قدیمی خودم پیاده شد ساعت ۱۰ شب
من رفت جلو دیگه کنترل خودم رو از دست دادم و داد و بیداد کردم سرشون زنگ زدم ۱۱۰ اما تنها اشتباهی که کردم ۱۱۰ رو برگردوندم بره گفتم مشکل ز نداریم چونکه دخترام داشتند میلرزیدند گفتم چیزیشون نشه
بهش میگم چکار میکنی تو ماشین این اقا
میگه مربی ام هست رفته بودیم راجب باشگاه صحبت کنیم
همسرم یکسالی میشه رفته بدنسازی تو محل خودمون باشگاه میره و از همون روز اول وقتی متوجه شدم با این شخص میخاد کار بکنه و مربی اش این شخص هستش ،چونکه این ادم رو از بچگی میشناختم کاملا فقط گفتم من این ادم رو تایید نمیکنم تو میخای ورزش کنی بکن باشگاه برو اما مربی مرد مخصوصا این اقا نمیخام مربی تو باشه
اما حرفم رو گوش ندادش و ادامه داد
تا اون شب گفتم از داخل ماشینش اقا کشیدمش بیرون ،
دو روز بعدشم رفتم خونه سرزده شنیدم داره با همون اقا صحبت میکنه گریه میکنه میگه چکار کنم نمیخام زندگی کنم دیگه بدون تو میمیرم از این حرفها
منم اول حرفم گفتم یک کارگر شرکت خصوصی هستم دستم هم جایی بند نیستش
پارتی اشنا هیچ کجا ندارم
هرشب روبه اسمون با خدا صحبت میکنم فقط و از اون کمک خواستم تا اینکه این اتفاق افتاد متوجه شدم شکم بی دلیل نبوده
همسر ۹ماه بیشتره با من رابطه از نداره
تلفن های مشکوک داره
رفت و امدش به گفته خودش بارها با این اقا بیرون رفته
انقدر بی حیا هستش جلو دو تا دخترم این حرفها رو میزنه
و الان میگه نمیخام باهات زندگی بکنم
هربار که بحث شده حرفی شده طوری سیاست بخرج داده منو خرار کرده و مقصر کارها همه دونستند
الان من دو شیفت دو شیفت میمونم شرکت
تا دخل و خرج دربیادش

این ماجرا رو رفته به خانوادش گفته و جوری تعریف کرده باز منو مقصر میدونند نه خانم رو
درصورتی که خودش و خودم میدونیم واقعیت چیز دیگری هستش،
الان این زن طلاق میخاد منم تنها سوال از شما اینه
اگر در دادگاه بگم خانمم رابطه داره و با پرینت تماسهاش ومعاینه پزشکی قانونی میتونم ثابت کنم خانمم مقصره
فقط میخام متوجه بشند من درست میگفتم
طلاق میخاد بگیره بگیره
چونکه نمیشه با این زن دیگه زندگی کرد
دروغ تو زندگی باشه اون زندگی حتی اسمانی هم باشه جدایی هستش اخرش
با تشکر از شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادله وامارات لازم( شهود و تقاضای استعلام تماس و پیامک تلفن همراه وفیلم دوربین و..) مبنی بر اثبات ارتباط بین همسر و آن مرد را دارید می توانید علیه آنها به اتهام ارتباط نامشروع شکایت مطرح نمایید تا دادگاه تحقیقات لازم را انجام دهدوبا محکومیت،مجازات قانونی در مورد آنها اجرا شود..

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط