🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت همسرم را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۸۶

با عرض سلام و خسته نباشد بنده یه شب که اومدم خونه دیدم خانومم داره با تلفن صحبت میکنه اتفاقی یه کم صبر کردم ببینم با کی حرف میزنه چون بهش شک کرده بودم و از قبل هم یکی دو بار مچشو گرفته بودم و (قبلا هم دوست پسر داشته و بعد ازدواجمون هم به بنده و خانواده ام مزاحمت ایجاد میکرد) از لحن حرف زدن خانومم مطمئن شدم که خودشه بعد اومدم تو تا خاستم حرف بزنم به غلط کردم و اشتباه کردم افتاد فرار کرد رفت تو دستشویی میخاستم ببینم چجوری میتونم ثابت کنم که خانومم داشته بهم خیانت میکرده با این که سیم کارت رو فکر کنم انداخته تو دستشویی ممنون بابت جواب دادنتون.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف تماس تلفنی رابطه نامشروع و جرم تلقی نمیشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

مواردی که در فرض سوال مطرح شده است دلیل بر ارتباط نامشروع نمی باشد لاکن در صورت داشتن دلایل متقن می توانید شکایت کنید

برای اثبات رابطه نامشروع ب شواهد و مستندات نیاز دارید ک محکمه پسند باشد و موجب اقناع دادگاه شود متاسفانه با توضیحات شما و باتوجه ب عدم ادله و مدارک کافی این جرم اثبات نخواهد شد

سلام.دوست عزیز اگر همسر شما قبلا هم سابقه مکالمه با این شخص رادارد،میتوانید طرح شکایت کرده و از مرجع کیفری مربوطه تقاضای استعلام و اخذ پرینت مکالمات همسرتان را بخواهید.در صورت وجود پیامک و تماس بیش از حد متعارف،میتوانید نتیجه ی مطلوب بگیرید.

با درود امکان موفقیت شما ضعیف است.
زیرا؛
ماده ۶۳۷ قانون تعزیرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافی عفت است. مثال های قانونی به عنوان رابطه منافی عفت مربوط می شود و رابطه نامشروع اعم از رابطه منافی عفت بوده، هر نوع رابطه فیزیکی میان دو نامحرم که خلاف شئونات اسلامی است را شامل می شود. این تفسیر غالب قضات از ماده مذکور است که رؤیه غالب نیز هست. قدر متیقن ارتباط فیزیکی شرط تحقق جرایم مذکور است و ارتباط تلفنی دو نامحرم ولو با تبادل حرف های عاشقانه از شمول آن خارج است.

درود بر شما، صرف مشاهده و حدس و ادعا راه به جایی نخواهید برد، لذا چنانچه دلایل قابل استناد و شهودی مبنی بر انجام خیانت و رابطه‌ی نامشروع ایشان داشته باشید، میتوانید از ایشان شکایت کنید.

با ادله کافی علیه ایشان اقامه دعوا کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط