🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت همسر برای بار دوم در تعلق مهریه به او تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۰

سلام
همسر بنده دو بار خیانت کرده که بار اول به آگاهی منتقل شده و صورتجلسه انجام و در سیستم ثبت شد که بنده گذشت کردم حالا برای بار دوم به من خیانت کرده که به این صورت بوده شماره تلفنش رو به طرف مقابل داده و صحبت هایی با هم داشته اند و من با دسترسی به مکالمات تونستم صدای ظبط شده سمت همسرم رو دربیارم ولی توی مکالمه صدای طرف مقابل ظبط نشده اما همسرم اعتراف کرده که همچین اتفاقی افتاده و درسته مکالمه انجام شده حالا بنده دیگه نمیخام گذشت کنم و میخاستم که جدا بشم از همسرم ولی به دلیل شرایط مالی که دارم نمیتونم مهریه رو بهش بدم میخاستم بدونم چه کاری میتونم بکنم و چجوری میتونم بدون دردسر ازش جدا بشم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط طلاق ازناحیه زوج منوط به پرداخت تمام‌حق و حقوق قانونی زوجه است .‌ والا بدون پرداخت حقوق زوجه طلاق انجام نمیشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام به هر حال شما با طلاق وی باید تمام حق و حقوق مالی وی را پرداخت کنید مثل مهریه و اجرت المثل و شرط تنصیف دارایی. در صورتی که توانایی پرداخت ندارید دادخواست اعسار بدید و به صورت تقسیط پرداخت کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط