🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خیانت همسر چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۹

باسلام
اگر زنی با وجود آنکه شوهر دارد با کسان دیگری پیام عاشقانه بفرستد یا حتی با انها دیدار داشته باشد و حتی مردی را در زمان نبود شوهر به خانه اورده باشد و حتی به یکی از همین اشخاص بگوید که مجرد است و او را اغفال کند جرمش چیست؟ و ایا شوهر میتواند کاری بکند؟ و آن مردی که اغفال کرده ایا او هم جرمی مرتکب شده چون از اینکه زن متاهل بوده خبر نداشته؟ و سوال اخر اینکه چه پیام هایی مبنی بر رابطه نامشروع است؟ ممنونم از راهنماییتون

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مصداق جرم رابطه نامشروع است و حداکثر ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

درود
رابطه نامشروع تا نود ونه ضربه تازیانه دارد اما اگر زنا بوده و زن شرایط احصان را داشته است اعدام دارد.

صرف رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق ودرصورت زنا اعدام

جرمش در صورت اثبات ادعای شما رابطه نامشروع هست ک حسب مورد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری دارد، بله مرد نیز مرتکب جرم شده و مجازات خواهد شد حتی اگر از تاهل زن خبر نداشته باشد در ضمن اگر این روابط ب زنا ختم شده و با ارائه مدارک و شواهد اثبات شود زن متاهل ب جرم زنای محصنه اعدام خواهد شد و مرد نیز شلاق خواهد خورد

با سلام با توجه به متن پیام ها اگر جنبه غیر اخلاقی داشته باشه
مصداق رابطه نامشروع است و مجازات ان تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است در صورت اثبات هر دوی انها مجازات می شوند ضمن اینکه در صورت اثبات زنا مجازات زن متاهل اعدام است ضمن اینکه مرد هم مجازات می شود حتی اگر نمی دانسته زن متاهل است

با سلام
چنانچه حسب بررسی پرونده محرز گردد که رابطه نامشروع صورت پذیرفته ، تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری حکم صادر می گردد .

با سلام اثبات موارد فوق ، عنوان مجرمانه رابطه نامشروع دون زنا تا ۹۹ ضربه شلاق می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط