🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

،دادخواست اعتراض ثالث اجرایی نسبت به رفع توفیف سیستمی خودرو

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶

شخص ثالث با دادخوست مقدم به استناد مواد ۱۴۶و۱۴۷ در دادگاه بدوی حکم به رفع توفیف سیستمی صادر، متصرف با دادخواست موخر در دادگاه بدوی به عنوان معترض ثالث قابل قبول دادگاه بدوی نبوده و با اعتراض متصرف در تجدیدنظر حکم به رفع توقیف به استناد مواد ۵۱۹ و... با تاریخ مقدم بر حکم شخص ثالث اصلی صادر و لذا نامه رفع توقیفی به متصرف صادر نشده و حکم صادره با تاریخ موخر در دادگاه بدوی به نام شخص ثالث اصلی که به استناد سند قطعی انتقال اجرایی صادر و نامه رفع توقیفی خودرو به راهور ارسال، از پلاک فوق رفع توقیف شده است.
آیا در مراکز تعویض پلاک به نام شخص پرونده تعویض پلاک نمی‌شود. چنانکه متصرف اقدام به تعویض پلاک گردیده آیا تخلفی انجام نشده؟ چنانکه تخلفی صورت گرفته قابل پیگیری می‌باشد؟ دو رای در خصوص یک خودرو صادر شده است.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدارک و مستندات بایستی بررسی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما
توضیحات شما مبهم است و برای پاسخ دهی صحیح و دقیق به چنین پرونده هایی باید دادنامه ها و اسناد پرونده به طور کامل و دقیق بررسی شود. ولی به طور کلی میتوان گفت هرگاه رای قطعی به نفع معترض ثالث و یا وارد ثالث صادر شود لازم الاجرا است و از توقیف خودرو رفع اثر میشود.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط