🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادخواست عسر و حرج داده ام، ابلاغیه آمده که برای پزشکی قانونی و تعیین داور اقدام کنم، دلیلش چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۰

باسلام
من تقاضای طلاق دادم تا الان دو جلسه رفتم و زوج حضور پیدا نکرده، سه شاهد مرد داشتم که شهادت دادن که من در عسر و حرج هستم و ضمنا به خاطر دست بزن از ایشان میخوام جدا شم، الان برای من ابلاغیه اومد که ظرف مدت ده روز برم خودم رو معرفی کنم برای معرفی به پزشکی قانونی و تعیین داور.
الان سوال بنده این است که پزشکی قانونی برای چیست؟
چون من ۴ سال هست که از آقا جدا زندگی میکنم و آثار جراحتی ندارم که مربوط به آن دوره باشد و اینکه چقدر طول میکشد که رای طلاق صادر شود بعد از تعیین داور؟
ممنون از سایت خوبتون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا برای تشخیص عدم بارداری به پزشکی قانونی باید بروید لیکن بهتر است از شعبه علت ارجاع به پزشکی قانونی را مطلع شوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

باسلام خدمت شما ممکن است مورد ضرب وجرح قرار گرفته اید وباید به پزشکی قانونی مراجعه کنیدومهریه راهم توان پرداخت همسرتان ندارد که بابت آن دادخواست عسر وحرج داده اید وباید به دادگاه بروید

بایدازشعبه دادگاه سوال کنید علت مراجعه به پزشکی قانونی چی هست .‌
بعداز نظریه داوری رای صادر میشود

شواهد یاد شده و قرارهای قرینه صادره نشان میدهد که دادگاه قصد صدور حکم طلاق به درخواست شما را دارد گواهی پزشکی قانونی احتمالا برای تست عدم بارداری است. و یا چنانچه ادعای ضرب و جرح نموده اید برای معاینه آثار آن.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط