🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادخواست فسخ نکاح متقابل از جانب زوجین به نتیجه ای خواهد رسید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۳

با سلام
در دادخواست فسخ نکاح متقابل، ادعای هریک از طرف پزشکی قانونی رد شده است ولی پرونده هنوز در جریان است (قابل ذکر است که زوجه دو ماه از دادگاه وقت گرفت و خود را درمان نمود و با کره می باشد) زوجه مجددا به استناد بند 10 عقدنامه درخواست طلاق نموده است قاضی شعبه نیز هر دو پرونده را با یکدیگر لف نموده و به داوری معرفی نموده است. حال 1- آیا زوجه می تواند با توجه به بند 10 طلاق بگیرد 2- با توجه به اینکه باکره بوده آیا می تواند دادخواست نفقه بدهد؟ 3- آیا با گذشت 4 سال آیا زوج می تواند اجازه ازدواج مجدد بگیرد چگونه؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستحضر باشید که در صورتیکه مریضی زوجه قابل درمان بوده باشد ادعای فسخ نکاح زوج رد خواهد شد لذا زوجه بعد از عقد میتواند نفقه خود را مطالبه کند و در صورت عدم تمکین زوجه نیز زوج میتواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد از دادگاه اخذ نماید.در صورتیکه زوجه تمکین نکند نفقه هم به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط