🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادسرا پایین درخواست من اعلام کرد به شورای حل اختلاف مراجعه بشه، در شورا گفتن در صلاحیت ما نیست، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۳

با سلام
من تمامی مدارک مالکیت موتورسیکلتم رو گم کردم، و موتور سیکلت بعلت همراه نداشتن کلاه ایمنی توسط پلیس به پارکینگ منتقل شد، برای آزاد سازی مراحل کامل رو طی کردم. ۱. داخل روزنامه آگهی مفقودی زدم
۲. در پلیس +۱۰ اعلام مفقودی کردم
۳. از تعویض پلاک برگه اصالت وسیله نقلیه رو پرینت و مهر شده تحویل گرفتم
۴. خلافی پرداخت شده
بعد از مراجعه به واحد ترخیص موتورسیکلت گفتن باید نامه از دادسرا بیاری، به دادسرا مراجعه کردم و درخواست رو پر کردم، منتهی مشکل دوم من از اینجا شروع شد:
دادسرا پایین درخواست من اعلام کرد به شورای حل اختلاف مراجعه بشه، به شورا رفتن و گفتن در صلاحیت ما نیست!
مجددا به دفتر مربوطه مراجعه کردم و تاکید کردن برم یه شورای حل اختلاف دیگری، به شورای بعدی رفتم و همین جواب رو دریافت کردم، گفتن ما تا ۲ سال پیش این حکم رو صادر میکردیم ولی الان آیکون و اجازش از ما گرفته شده و خود دادسرا باید حکم رو بده
من نمیدونم باید چه بکنم ظاهرا کسایی هستن که مدتهاست دارن پاس کاری میشن بین این دو سازمان و کسی این حکم رو بهشون نداده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مفقودی مدارک از مسایل غیر مالی است و در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط