دادن برگه سفید امضا را میتوان بعنوان سواستفاده و خیانت در امانت ثابت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۰

سلام.
اینجانب شش سال پیش برگه سفید امضا به همسرم دادم که ایشان گفتن از طرف اداره باید عراق برم فرصت ندارم و تو امضا کن برم بدم اداره متن رو خودشون وارد میکنن.والان ادعا میکنن که بالای اون متنی با عنوان اینکه من مهریه ام را دریافت کردم را تایپ کردند مهریه ۲۶۴ سکه است.ایشان همسر اولش بر اثر سرطان فوت کرده و در دادگاه ۱۰ سال پیش هم با بردن ۳ شاهد عنوان کردن که قبل از فوت مهریه را بخشیده و به مادرش چیزی تعلق نگرفت. الان بهترین راه چیست.ایشان ۴ خانه و یک مغازه دارد و به تازگی بازنشسته شده و همه جا آشنای قدرتمند دارد در حالی که من غریب هستم و چیزی ندارم و بعنوان پرستار در خانه اش آمدم و دو تا پسر شش ماهه و ۱۳ ساله را بزرگ کردم که وابستگی خیلی زیادی داریم.ایشان حالا قصد ازدواج دارد.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر بتوانید از راههای قانونی سو استفاده ایشان از امضا سفید شما اثبات کنید در دفترخدمات قضایی علیه اوشکایتی را مطرح کنید چون احتمال درج هر مطلبی در برگه وجوددارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که از سفید امضا سوء استفاده شده باشد می توان به عنوان جرم سوء استفاده ز سفید امضا شکایت مطرح نمود

درود
می توانید به جرم سو استفاده از سفید امضا شکایت کنید.

برادادگاه اعتبارندارد شما همچنان می توانید مهریه را مطالبه نمایید

سلام. منکر امضای این برگه شوید و بگید نبخشیدید.

با سلام
در این خصوص می توانید ضمن مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ، شکایتی مبنی بر سو استفاده از سفید امضا تقدیم نمایید .

با درود اگر از سفید امضاء سواستفاده شده باشد امکان طرح شکایت میباشد، لیکن ارائه مستندات و اثبات جرم بر عهده شماست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط