🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادن خسارت به خودروهای گران قیمت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۹

با سلام
من با وسیله نقلیه پراید با یک ماشین سواری پیکاپ به قیمت ۲۰۰ ملیون به بالا تصادف کردم که نزدیک به ۹۰ میلیون خرج آورده بیمه ماشین من هم تا ۷/۷۰۰/۰۰۰ تعهد گرداخت داره
خواستم بدونم میگن که ماشین های گران قیمت درصورت تصادف و مقصر نبودن هم اگر بیمه بدنه نداشته باشن در صورت شکایت مبلغ خیلی کمی بهشون میدن و کسی که مقصر مبلغ کمی رو باید پرداخت کنه نتیجه اینکه ماشینهای گران قیمت باید بیمه بدنه داشته باشن
الان اگه من رو شکایت کنه راهی هست برای من آخه مبلغش خیلی زیاده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف بالای ۱۸۰میلیون ، میزان خسارت پرداختی توسط بیمه به صورتی است که انگار این خودرو نامتعارف نیست و ارزشی در حد یک خودرو معمولی ۱۸۰ میلیون تومانی (مثلا یکی از محصولات MVM) دارد.

از این رو شرکت بیمه در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف (با قیمت زیاد) متضرر نمی شود و خسارتی در حد یک خودرو متعارف و معمولی را پرداخت می نماید. مالک خودرو نامتعارف نیز یا ناچار است تا هزینه تکمیلی برای تعمیر خودرو خود را از طریق بیمه بدنه پرداخت نماید و یا ناچار به پرداخت هزینه شخصی خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط