🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادگاه تجدیدنظر بدون احضار اینجانب، با جمله رای مورد اعتراض تائید می شود، پاسخ داده، دلیلش چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۹

من به رای دادگاه بدوی مبنی بر خلع ید منزل و مطالبه خسارت دادرسی بدلیل گوش ندادن قاضی به اظهاراتن بنده و کذب بودن اظهارات شاکی و جعل اسناد شاکی اعتراض گذاشته بودم که دادگاه تجدیدنظر بدون احضار اینجانب و استماع اظهارات بنده و مشاهده مستندات اینجانب، با جمله رای مورد اعتراض تائید می شود پاسخ داده است. حالا چه کاری از دست من ساخته است؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، در اکثر موارد رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر بدون تشکیل جلسه و احضار طرفین تشکیل میشود مگر اینکه شعبه مربور تشکیل جلسه و احضار طرفین را لازم بداند، اگر دلایلی مبنی بر جعلی بود مدارک ارایه شده دارید ابتدائا در دادسرا شکایت کنید و در صورت اثبات و صدور رای رای کیفری اعاده دادرسی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مطابق قانون ، رسیدگی در مرجع تجدیدنظر به صورت غیرحضوری بوده و جز در مواردی که قاضی لازم بداند جلسه رسیدگی تشکیل نخواهد شد . چنانچه بتوانید جعل مدارک استنادی را در دادسرا و .... به اثبات برسانید امکان درخواست اعاده دادرسی وجود خواهد داشت .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط