🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادگاه حکم منع تعقیب رو زد؛ این زمین جزوه کمیسیون ۹۹ شهرداریه؛ یعنی چه میشه لطفا توضیح بدید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳

ملکی دارم داخل روستا که روستا شکایتم کردن که تصرفش کردم که قبلن ملک دولتی بوده ولی داخل طرح هادی کاربری ملک مسکونی زده و دادگاه حکم منع تعقیب رو زد و دلیلش منع تعقیب زده این زمین جزوه کمیسون ۹۹ شهرداریه. یعنی چه میشه توضیح بدید؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی دادگاه صلاحیت رسیدگی به موضوع را ندارد و رسیدگی به آن از طریق کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تکالیف و وظابف کمیسیون ماده ۹۹ مشابه وظایف کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری هاست البته کمیسیون ماده ۱۰۰ در خصوص تخلفات مربوط به حریم شهرها و کمیسیون ماده ۹۹ پیرامون تخلفات داخل در حریم روستاها اتخاذ تصمیم میکند . احتمالا موضوع شکایت علیه شما نیز در زمزه مسایلی است که باید در کمیسیون ۹۹ رسیدگی شود .

باسلام
یعنی اقدام شما ویا طرح شکایت شما بهردلیلی وصف مجرمانه نداشته وباید از مجاری قانونی دیگری اقدام کنید.

درود
رسیدگی به دعوی شما در صلاحیت دادگاه نبوده و در صلاحیت کمیسیون ۹۹ شهرداری است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط