دادگاه رضایت نامه را قبول نکرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #41354027

باسلام من به علت ترمیم اشتباه یک ماما از ایشون شکایت کردم ایشون با مبلغی رضایت بنده را جلب و رضایت نامه محضری دادیم اما دادگاه رضایت نامه رو قبول نکرده به علت جرم عمومی
من نه اقرار کردم نه شاهدی هست و نه فیلم و عکسی که اثبات کنه رابطه نامشروع داشتم اما پزشکی قانونی نوشته حسب رابطه نامشروع و برای ماما نوشته دخالت در امر پزشکی و کسب مال نامشروع
حالا این جرم عمومی شامل من هست یا ماما؟ راه حل چیه تا رضایت نامه قبول بشه؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر اتهامی متوجه شما نیست و در خصوص رابطه نامشروع نیز اگر دلیلی وجود نداشته باشد اثبات نمیشود

سلام رابطه نامشروع یکی از جرائم عمومی محسوب می شود . زیرا این جرائم کل نظم عمومی جامعه را جریحه دار می کند. در این جرائم حتی اگر شاکی خصوصی رضایت دهد دادستان و ضابطین دادگستری و یا افرادی و شاهدینی می توانند تا حصول رای صادره پرونده را پیگیری نمایند. با توجه به اینکه شما شاکی بودید و حتی رضایت هم داده باشید پرونده پیگیری خواهد شد.