🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادگاه میتونه از رو پرینت خط؛ پیامها در بیاره و ثابت شه ارتباط دارن با هم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶

سلام من ۱ سال هست که عقد کردم و الان شوهرم بهم خیانت کرده و به خاطر اون خانوم میخواد منو طلاق بده من به اون خانوم پی ام دادم که از زندگیم بره بیرون ولی زد زیر همه چی درصورتی که پرینت خط شوهرمو گرفتم همش در حال اس دادن بهم هستن و در حال تماس گرفتن حتی اینستاگرام همسرمم حک کردم یه چندتایی پی ام دادن بهم که نشون دهنده اینه که با هم ارتباط دارن و من به عنوان مدرک اسکرین شات گرفتم ولی این خانوم میزنه زیر همه چی
خواستم بدونم میتونم شکایت کنم از جفتشون
چطوزی میتونم اقدام کنم
توضیح بدین ممنون میشم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مدارک استنادی مورد اشاره شما همگی از راههای غیر قانونی تحصیل گردیده ، مطابق قانون امکان استناد به آنها وجود نداشته و بعید است شکایت شما به نتیجه ای برسد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
بله از طرف دادگاه مراسلات ۶ ماه اخیر خط تلفن همسر شما استعلام می‌شود
اما معمولا این پیام ها مثبت ارتباط نامشروع نمی‌باشد
در مورد اینستاگرام هم در صورت انکار متهم اثبات موضوع غیر ممکن است
برای طرح شکایت حتما با وکیل یا شخص آگاه مشورت کنید. می‌توانید از بخش ارزیابی همین سایت اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط