🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دادیار چجور باید ضمانت میگرفت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۶

سلام بر شما
راهنمایی میخاستم, بنده از سه نفر شکایت کلاهبرداری کردم به مبلغ ۲ میلیارد و پرینت مبالغم گذاشتم رو شکایتم بعد جلب طرفین دادیار سه تا وثیقه حدود ۵۰۰ ۶۰۰ تومنی گرفت و ازادشون کرد
۱ قانونیه اینکار دادیار که مبلغ رو تقسیم بر ۳ نفر کنه یا باید از هرکدوم ۲ میلیارد وثیقه میگرفت
۲.دادیار میگه تو مبلغو حدودی گفتی درصورتیکه پرینت رو قبل جلبشون اراعه دادم نباید کارشناسی میشد بعد وثیقه گرفته میشد..الانم تقاضای تشدید وثیقه دادم اما اهمیت نمیدن الان اگه با ۱۵۸۰ تماس بگیرم یا گزارش تو سایت عدل ایران رسیدگی میکنن یا شانسی ندارم و بزارم تا پرونده تموم شه چون اون شخصی که حصورش مهم بود هم اصلا نمیاد دیگه...ممنون میشم راهنمایی کنید

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
متاسفانه کاری نمیشه کرد می توانید در سیستم اعتراض بزنید انشالله که موثر واقع بشود. در موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
تعیین وثیقه باید متناسب با مجازات و امکان دسترسی به متهم باشه همچنین تعیین مبلغ وثیقه بنظر بازپرس بستگی داره

با سلام در مرحله دادسرا دایار یا بازپرس متناسب با جرم ارتکابی قرار تامین کیفری را صادر میکند و شما میتوانید نسبت به تشدید آن تقاضا دهید .

با درود تشخیص با مقام قضایی است به نظر تخلفی صورت نگرفته است

صدور قرار تامین و تشخیص میزان و اخذ آن در صلاحیت قاضی است و به تشخیص وی بستگی دارد . شما تنها میتوانید تقاضای تشدید را به ایشان اعلام کنید ولی الزامی به پذیرش درخواست تشدید وجود ندارد .

درود
تبدیل تا تغییر وثیقه بستگی به نظر قاضی ذارد اما نمی تواند تامین نامناسب صادرکند

سلام
شما می توانید تقاضای تشدید قرار بدهید ولی تصمیم نهایی با قاضی ست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط