داشتن اعتیاد و تهدید اعضای خانواده چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۲۰۷

با سلام
ی برادر معتاد دارم که هر روز از مادرم پول میگیره و اگه این پول رو بهش نده تهدید میکنه و به بقیه اعضای خانواده پیامک میده که یا ی بلایی سر خودم میارم یا سر اینا، حتی یبار جلوی خودم میگفت میکشمون (حالش خیلی بد بود) و گفت کاری نداره اینجوری خفشون میکنم شب و دستش رو اروم برم سمت دهن مادرم منم تا این صحنه رو دیدم هلش دادم و خورد زمین و بعدم باهم دعوامون شد و چون قوی تر از منه دستامو گرفته بود و نشسته بود که نتونم بزنمش و اخرش مادرم بلندش کرد و به طرف در خونه فرشستادش داشت تهدید میکرد که اومدم باز برم سمتش که گفت بیایی با چاقو میزنمت منم چون میدونستم ترسو هست تلفن رو برداشتم و گفتم الان زنگ میزنم 110 اما به 110 زنگ نزدم و به یکی زنک زدم و وانمود کردم 110 هست (چون فکر نمیکردم بیاد ببرنش و باز برمیگرده به 110 زنگ نزدم). خیلی خیلی ترسو هست این برادرم و این کار رو نمیکنه بیشتر برای تهدید میگه اما ادم معتاد بهش اعتباری نیست تا حدی که ی چاقو کوچیک هم چند وقته اورده خونه. میخواستم بپرسم چه شکلی میتونم ازش شکایت کنم که مدت زیاده پیداش نشه. با پیامک ها یی که میده میشه ثابت کرد که تهدید به قتل میکنه؟
چون دعوا حدود 40 روز پیش بوده
اما پیامک رو هربار بهش پول ندیم میزنه به خواهر و برادرهای دیگه ام
درضمن یسری مدرک از خونه برده. اگه شکایت کنیم اونا رو هم مجبور میشه برگردونه درسته؟
ضمنا قبلا هم به خاطر مواد که با دوستاش داشتن به 10 سال زندان محکوم شده و با عف اومده بیرون، براش همه کاری کردیم ترکش دادیم به روش هی مختلف و براش کار پیدا کردیم اما باز میره سراغ دوستاش و کارشم از دست داد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با استناد به پیامک ها و شهادت اعضای خانواده شکایت کیفری تهدید به قتل علیه ایشان کرده که در صورت اثبات مجازات حبس برای ایشان لحاظ خواهد شد لذا بعد از محکومیت باید دادخواست استرداد وسایل را نیز به طرفیت ایشان تنظیم کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط