🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

داشتن نامه های متعدد از پزشکی قانونی و شکایت مکرر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۸

من دو نامه از پزشکی قانونی مبنی بر ضریب و شتم زوج دارم یکی از نامه ها که مربوط به زدن زوج و ایجاد کبودی بود را اقدام کرده ام چون میگفتند اینگونه نامه ها که مربوط به کبودی است مدت زیادی اعتبار نخواهد داشت اما نامه دیگر که مربوط به ضرب و شتم و اسیب به کمر بوده و در حال حاضر طول درمان نیز دارم را اقدام نکرده ام و در خود پزشکی قانونی به من گفتند باید در این موارد سلامتی کامل فرد توسط پزشکی قانونی تایید شود بعد برای شکایت و دیه به دادگاه مراجعه کرد حال سوال من این است ایا میتوان هر نامه را بصورت جدا شکایت کرد یا باید همزمان با هم شکایت شود؟با ثبت یکبار شکایت من در دادگاه مبنی بر ضرب و شتم ایا دوباره میتوانم با داشتن نامه از پزشکی قانونی علیه زوج شکایت کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله یک بار شکایت کافی است و نیازی نیست که شما دوبار شکایت کنید بلکه با طرح شکایت کیفری علیه ایشان و استناد به دو گواهی پزشکی قانونی میتوانید به نتیجه برسید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط