🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

داشتن همچین گواهی پزشکی میتواند مرا محکوم و به پرداخت دیه الزام کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۳

سلام. در پرونده ضرب و جرح که قبلا شاکی بوده ام و حکم بنفع من صادر شده. شکایت جدیدی از من شده. و بعنوان مطلع احضار شدم به شعبه دادیاری.‌گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکستگی بینی شاکی وجود دارد. اما انتساب آن به درگیری با من از سوی پزشکی قانونی تایید نشده و نوشته بعلت گذشت زمان و ارتباط با حادثه مورد ادعا برای این مرکز مقدور نمی باشد. ونیازمند تحقیقات قضایی است.‌ سوال من از وکلای عزیز این است که: داشتن همچین گواهی پزشکی میتواند مرا محکوم و به پرداخت دیه الزام کند. واینکه راهکار اثبات بی گناهی من چگونه است

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باراثبات ادعا برعهده مدعی یا شاکی شما می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام ، شاکی شما مدعی است و باید اثبات کند دلیل ادعایش را نه شما

سلام با ت جه به سوال شما دلایل جدید نیاز وصرف داشتن گواهی پزشک قانونی با این اوصاف ذکر شده نیست و دلایل بیشتر میباشد

با درود. به صرف داشتن این گواهی در حال حاضر، اثبات چنین ادعایی علیه شما مسموع نخواهد بود.

باید مدارک و شواهد کافی داشته باشن صرف گواهی پزشکی قانونی جرم اثبات نمیشه

صرف وجود گواهی پزشکی قاوونی دلیل اثبات نیست و شاکی باید دلایل از قبیل شهود و غیره اقامه نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط