🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درجه خودمو از استواری به سروانی‌ با فتوشاپ عوض کردم، امروز از حفاظت سپاه محل خدمت گفتن که برم اونجا، چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۷۱

توی چالش این‌ مدت اینستاگرام به یک چالش عکس زمان خدمت دعوت شدم و یه عکس فتوشاپی برای چالش گذاشتم که توی اون درجه خودمو از استواری به سروانی‌ با فتوشاپ عوض کردم و مشخصه فتوشاپه. امروز از حفاظت سپاه محل خدمتم که تو شهرمونه بهم زنگیدن که برم اونجا پرسیدم‌ چرا که نگفتن و من نرفتم دوباره زنگ زدن و به خاطر کرونا گفتم نمیتونم بیام گفتن تماس میگیریم‌ شنبه. به نظر شما دادسرای نظام میفرستنم یا جرم و مجازاتم چیه؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اثبات شود هدف از این کار فریب نبوده وصرفا جنبه شوخی دارد و سوء استفاده نشده باشد با اخذ تعهد مووع حل میگردد
در غیر اینصورت به دادسرا ارجاع داده میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
شما مرتکب جرمی نشده اید و تخلف انتظامی است که از طریق مبادی داخلی بررسی و نسبت به آن تصمیم گیری میکنند

اگر در یک کپی دستکاری کرده اید اصل این کار جرم نیست مگر اینکه با این کار موفق به فریب مسوولین و اخذ یک امتیاز یا حقوق اضافه شوید در اینصورت جرم است

ازانجاکه سواستفاده نمرده ویاسونیتی, درکارنبوده نگران نباشید

سلام
اگر احراز شود که بقصد شوخی این کار را انجام داده اید و هیچ سابقه ای هم نداشته باشید و از این کار هیچ سواستفاده ای نشده باشد احتمالا با اخذ تعهد عدم تکرار مشکل تون حل میشه و الا موضوع از طریق دادسرا قابل پیگیری است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط