🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخصوص افراز ملک مشاع چگونه میتوان بعد از استرداد درخواست افراز عمل کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۸

سلام خسته نباشید
سه دانگ از شش دانگ منزل مسکونی همسرم بعنوان مهریه به نام من است درشکایتی که به دادگاه دادم درخواست اثبات و افراز مالکیت کردم الان که حکم دادگاه امده اثبات مالکیت برایم محرزشده ولی وکیلم درخواست افراز را مسترد کرده است وقاضی هم نوشته طبق ماده197بند الف درخواست افراز طبق نظروکیل مستردشده است.درصورتیکه من همچنان درخواست افراز را دارم ایا در دادگاه تجدید نظر میتوانم اعتراض کنم یا باید دوباره درخواست جداگانه بدهم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه درخواست افراز مسترد شده است لذا باید مجددا دادخواست افراز تنظیم نموده تا نسبت به آن توسط دادگاه حکم صادر شود و نمیتوانید تجدید نظر خواهی نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط