درخواست اجرای مهریه از اموال زوج متوفی، امکان ممانعت زوجه مزایده خودرو

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۵

درود و احترام، همسر من فوت کردن. درخواست اجرای مهریه دادم و بعد از طی مراحل، اموال همسرم که شامل یک وانت پیکان هست کارشناسی شد. خودرو نزد خودم می‌باشد و کارشناسی در محل انجام شد. مهریه بنده ۵۰۰ سکه تمام بهار آزادی هستش، از رئیس ثبت درخواست کردم که مزایده انجام نشود و خودرو به عنوان بخشی از مهریه به بنده واگذار شود که نپذیرفتند. خواهش می‌کنم راهنمایی کنید که آیا راهی وجود داره که ماشین مزایده نرود؟ با توجه به اینکه خودرو نزد خود من هستش مزایده به چه صورت انجام میشه؟ ممنون میشم کمکم کنید.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مزایده باید برگزار گردد.بعنوان خریدار در مزایده شرکت و بابت قسمتی از طلب قبول نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
چنانچه خریداری یافت نشود، به عنوان بخشی از طلب به شما منتقل خواهد شد

سلام اگر در نهایت خریداری در مزایده پیدا نشود برای بخشی از طلب به سمت منتقل میشود.

درود بر شما، مستحضر باشید که چنانچه خریداری یافت نشود، به عنوان بخشی از طلب به شما منتقل خواهد شد.

سلام ، چنانچه خریداری در مزایده پیدا نشود بابت بخشی از طلب بنام خواهد شد.

با سلام
ممانعت از اجرای مزایده ممکن نیست ولی چنانچه در عملیات مزبور خریداری پیدا نشود خودرو به عنوان قسمتی از طلب به شما منتقل خواهد شد.

بادرود
مشکلی نیست مزایده برگزار بشه خریدار نداره نهایتا بعداز پرداخت هزینه به نام شما می شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط