🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخواست اعسار به راحتی پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹۵۷

با سلام
از شخصی به دلیل افت قیمت ماشین تصادف کرده ام.ایا شخص مورد نظر میتواند درخواست اعسار دهد و پول مرا قسط بندی کند.حدود خسارتی که به اینجانب وارد شده ۱۵ میلون تومان هست.درخواست اعسار در هر صورت پپذیرفته میشود یا شرایط خودش را دارد؟

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات آن بر عهده مدعی اعسار و بنا به تشخیص قاضی خواهد بود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و درود
پذیرش دادخواست اعسار بستگی به نظر مرجع قضایی دارد در صورت ادعای اعسار طرف مقابل باید بتواند با معرفی مال منقول و غیر منقول نسبت به رد اعسار وی اقدام نماید

مهم شهادت شهود شما و مدارک ارائه شده از طرف شماست
النهایه پذیرش یا عدم پذیرش با قاضی است

با ارائه دلیل و مدرک و شهادت شهود قابل اثبات است و صرف ادعا کافی نیست

با سلام پذیرش اعسار به نظر مقام قضایی بستگی دارد و اینکه شما ادله کافی ارائه نمایید

سلام .در صورت نداشتن اموال و شهادت شهود مبنی بر عدم تمکن مالی ایشان ب پرداخت یکجای خسارت حکم تقسیط صادر خواهد شد اقساط بسته به نظر قاضی دارد

باسلام
بله هربدهکارمالی می تواند دادخواست اعساردهد وپذیرش آن با دادگاه هست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط