🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخواست افت قیمت خودرو رنگ شده نموده ام، نتیجه خواهم گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹

سلام...
بنده در تاریخ ۴/۶/۹۸ خودرویی خریداری کردم به قیمت ۳۰ میلیون تومان که ۲۷ تمن ان را نقد و ۳ میلیون ان را سفته دادم خودرو به شرط نصف درب صندوق عقب رنگ خریدم فروشنده هم شرط و امضا کرد در قولنامه و قرار بر این شد اگر بیشتر رنگ داشته باشد از قیمت کسر شود. من بعد از یک ماه فهمیدم خودرو بیشتر رنگ دارد و به ایشان اطلاع دادم که حداقل سفته رو بهم برگردانند به دلیل افت قیمت اما قبول نکرد و گذشت تا ۴ ماه در این مدت سعی کردم با فروشنده به توافق برسیم و تعامل کنیم ولی ایشان راضی نشدند بعد من بعداز ۴ ماه ینی ۱۰/۱۰/۹۸ اقدام برای تامین دلیل و مطالبه خسارت کردم (دادخواست افت قیمت کردم). و جلسه رسیدگی انجام شد ایشان ( فروشنده ) در جلسه به این که بعد از ۴ ماه اقدام کرده ام اعتراض داشت و میگفت خیار عیب فوریه و روی صورت جلسه نوشت و منم نوشتم اگر دیر اقدام کرده ام به دلیل این بوده که در این مدت سعی کرده ام باهاش توافق کنم ولی راضی نشده بعد اقدام کردم. حال میخام بدونم این که نوشتم اگه دیر اقدام کردم بخاطر این بوده که تعامل کنیم ولی قبول نکرده ممکنه من رای بگیرم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون استفاده از خیار عیب فوری است لیکن چنانچه توافق شما به نحو دیگری باشد امکان الزام به اجرای تعهد وجود دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط