🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخواست افت قیمت ماشین را نموده اند؛ حدودا چقدر بابت افت قیمت می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۳

سلام و درود. بنده دهم مهر ماه ۹۹ با خودروی پژو ۴۰۵ slx مدل ۹۷ از قسمت عقب تصادف کردم. البته دلیل اصلی تصادف پژو ۲۰۶ بود که جلوی خودرو ۴۰۵ پیچیده و پلیس بنده را مقصر تصادف پشت ۴۰۵ اعلام کرده است. خسارت ناشی از تصادف مبلغ حدود ۶ میلیون بابت ترمیم و صافکاری روی رنگ و تعویض سپر و چراغ از بیمه ثالث بنده پرداخت شد. ایشان درخواست افت قیمت ماشین را نموده اند. حدودا چقدر بابت افت قیمت می شود؟
اگر مبلغی را با ایشان توافق نمودم جهت ادعاهای بعدی ایشان و کسب رضایت چه باید بکنم.؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کارشناس تعیین خواهد شد.در صورت توافق تمامی جوانب را در توافق کتبی ذکر نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
باید کارشناسی شود با توجه به سال تولید ومیزان خسارتی که وارد شده بود تا مشخص شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط