🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخواست اقدام برای جداسازی و فروش ملک با سند سه دانگ چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۴

با سلام. در حدود سی سال پیش پدر بنده بصورت مشارکتی با پدربزرگم ملکی برای ایشان ساختند و در پایان برای هر کدام سند سه دانگ صادر شد. درحدود پنج سال است که پدربزرگم فوت کرده و اینک ما تصمیم داریم سه دانگ خودمان را جدا کرده و بفروشیم. درضمن به آدرس چند نفر از وراث دسترسی نداریم. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت درخواست افراز کنید در صورت غیر قابل افراز بودن درخواست دستور فروش از دادگاه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

درود. در صورتی که احداثی مذکور قابلیت افراز و یا تفکیک نداشته باشد می توانید به طرفیت وراث دادخواست فروش مال مشاع ارائه نمائید. با توجه به وجود گواهی حصر وراثت و کد ملی وراث ، عموما نشانی آنها از طریق سامانه سنا قابل دسترسی می باشد.

سلام
ابتدا بایستی با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه تقاضای افراز ملک را بنمایید. پس از انجام مراحل قانونی و بررسی های لازم، اگر ملک غیر قابل افراز باشد، گواهی عدم قابلیت افراز صادر می گردد که با داشتن آن، می توانید برای فروش ملک از طریق دادگاه اقدام نمایید. ضمنا ورثه ای را که نشانی ایشان را ندارید، به عنوان مجهول المکان اعلام خواهید نمود و از طریق نشر آکهی دعوت خواهند شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط