🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درخواست حقوق و بیمه بعد از 3 سال از مرکز دولتی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۲

با سلام

در حدود 3 سال پیش در یک مرگز دولتی ( سزمان تاکسی رانی و زیر مجموعه آن آزانس 133 که مستقیما زیر نظر سازمان تاکسی رانی است و دولتی هستش ) کار میکردم ( که البته این سازمان هر ساله این قسمت از مکان رو به افراد اجاره میده به صورت سالانه ) در اون سالی که بنده کار میکردم بنده مسئول شیفت شب اون سازمان بودم و به مدت 1 سال کامل کار میکردم
الان متوجه شدم بیمه بنده تو طول این مدت توسط ایشون داده نمیشده و البته در مقابل ایشون مبلغ بیمه رو از حقوق بنده کم میکردن
همچنین بخاطر اشتباه ( رفاقت پدر بنده با ایشون ) ایشون حقوق بنده رو هم کامل و البته با توجه به قانون کار و حق شیفت شب و بقیه موارد نمیددن و ماهی 500 تومن به بنده پرداخت میکردن
البته اشتباهی که بنده کردم در عدم بستن قرارداد بود

سوالی که دارم الان میتونم حق بیمه و حقوق خودم رو از اون شخص طلب کنم و به اداره کار و همچنین بیمه برای پرداخت نکردن بیمه خودم شکایت کنم ؟ امکان پذیر هست ؟

همکاران قبلی که باهاشون کار میکردم همگی شاهد بر اینکه بنده به مدت 1 سال در این مکان کار میکردم هستند و از نظراثبات کار کردن خوددم در این مکان مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم با گذشت این زمان امکان پذیر هست این موضوع یا خیر ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید برای مطالبه حقوق معوقه خود اقدام نمائید ولی مستحضر باشید که برای اینکه به نتیجه برسید حتما با وکیل متخصص مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط