درخواست نفقه از سمت زوجه، با پرینت حساب ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۵۲

سلام
خانم ادعا کرده که در دوران سربازی اون میرفته سر کار و خرجی خونه رو میداده و من نفقه نمیدادم و سر کار نمیرفتم و پرینت حساب گرفته که به حسابش پولی واریز نکردم، در حالی که من اینترنتی درآمد داشتم و ۴۰ پول جمع کردم تو دوران سربازی و پول دستی میدادم به خانمم.
آیا میتونه درخواست نفقه کنه با پرینت حسابش؟
من هم پرینت حسابم هست که اون موقع پول به حسابم واریز میشده از اینترنت و درآمد داشتم در حد ۴۰ میلیون.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات پرداخت نفقه با زوج هست و زوجه برای مطالبه نفقه صرف اینکه همسر شما باشد کافی است مگر عدم تمکین ایشان طبق حکم دادگاه صادر و قطعی شده باشد
البته این برای حقوقی هست ترک انفاق کیفری صرف اینکه شما نفقه پرداخت کنی منع تعقیب و برائت صادر میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر در دوران سربازی عقد نبوده اید و در یک خانه مشترک زندگی می کردید
ایشان باید ثابت کند که نفقه داده نمی شده است
شماهمین مقدار که ادعا کنید نفقه می داده اید کافی است

سلام
اثبات اینکه مال و درآمد داشته اید در نفقه بی تاثیر است باید ثابت کنید نفقه را به خانم پرداخت می کردید

بدون ارایه پرینت حساب هم می تواند درخواست نفقه کند. شما می بایست پرداخت را اثبات کنید.

از لحاظ کیفری پرداخت نفقه مشروط به تمکن است با توجه به عدم اشتغال شما در دوران سربازی و اشتغال شما به خدمت سربازی ترک انفاق در این مدت وجهه کیفری ندارد. ولی از بعد حقوقی طبق مادۀ ۱۱۰۶ قانون مدنی در عقد دائم نفقه زن بعهده شوهر است. و اصل بر عدم پرداخت است و شما بایستی پرداخت آنرا از طریقی که از آن یاد کردید اثبات نمایید.

پرینت حساب چیزی راثابت نمیکند . ولی طبق توضیحات شما نفقه دادید ولی مدرکی ندارید ، مخکوم به پرداخت میشوید

سلام
شما باید با ارایه دلایل اثبات نمایید که نفقه زوجه را پرداخت کرده اید... پرینت حساب مبنی بر داشتن درامد به نظر نمیتواند مثبت پرداخت نفقه باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط