🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درصد دیه پارگی رباط صلیبی مینیسک و کشیدگی مچ پای چپ چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۶۲۷

با سلام خسته نباشید تصادف کردم حدود ۱۲۰ روز طول درمان برام زده خواستم بدونم میتونم بعد طول درمان اتمام بزنم عمل نکنم یا باید حتما عمل کنم و این ک خواستم بدونم دیه پارگی کامل رباط صلیبی زانو چپ و پارکی شاخه خلفی مینیسک داخلی زانوی چپ و شاخه خلفی مینیک خارجی زانوی چپ و کشیدکی رباط مچ پای چپ درصد دیه حدود چقد میشه باتشکر

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پزشکی قانونی نوع و میزان دیه را مشخص و ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان

با احترام ، پزشکی قانونی تعیین کننده است.

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

وقت بخیر پزشکی قانونی تعیین کننده است

با سلام میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و توسط اجرای احکام محاسبه می گردد

با سلام،عمل کردن و نکردن بعد از طول درمان‌ و نظر پزشکی قانونی به خودتان مربوط میشود و تاثیری در این نظر ندارد منتها برای محاسبه می بایست درصدهای دیه را اعلام‌بفرمایید والا امکان تخمیین میزان دیه بدون درصد اعلامی از سوی پزشکی قانونی به جوابهای متفاوت و احتمالا دور از واقعیت خواهید رسید.

با سلام میزان دیه طبق نظر پزشک قانونی و توسط اجرای احکام محاسبه می شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط