🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درصد های دیه چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۸

محکومیت متهم به پرداخت ۱ -دو فقره سه هزارم دیه کامل بابت کبودی باالی ابروی چپ و زیر ابروی چپ ۲ -دو یک صدم دیه کامل بابت سائیدگی حارصه ابروی راست و خارج پلک فوقانی راست ۳ -یک صدم از یک دوم دیه
کامل بابت سائیدگی حارصه خلف آرنج دست راست ۴-دو فقره یک صدم از یک سوم از یک دهم دیه کامل بابت سائیدگی
حارصه خارج بند ابتدایی و میانی انگشت دوم دست راست ۵ – نصف سه هزارم دیه کامل بابت کبودی قدام ثلث میانی
ران چپ ۶ -دو دهم درصد دیه کامل بابت خونریزی مختصر زیر ملتحمه چشم چپ ۷ -دو صدم دیه کامل بابت جراحت
دامیه چانه ۸ -سه فقره یک صدم از یک دوم دیه کامل بابت سائیدگی حارصه داخل آرنج چپ و قدام و خارج ثلث فوقانی
ساعد دست ۹ -دو فقره یک صدم از یک دوم از یک دهم دیه کامل بابت سائیدگی حارصه قدام بند ابتدایی انگشت کوچک
و خارج بند ابتدایی انگشت شست دست راست ۱۰ -دوفقره یک صدم از یک دوم دیه کامل بابت خراشیدگی حارصه ناحیه
انتهایی کف دست چپ در دو قسمت ۱۱ -دو فقره یک صدم از یک دوم دیه کامل بابت سائیدگی حارصه قدام زانوی راست
و قدام زانوی چپ ۱۲ -دو فقره یک صدم از یک دوم دیه کامل و ۱۳ -دو فقره نصف سه هزارم دیه کامل بابت سائیدگی
حارصه به همراه کبودی خلف ثلث میانی ساعد دست چپ و خلف ثلث تحتانی بازوی راست ۱۴ -یک صدم از یک دوم
دیه کامل و ۱۵ - نصف سه هزارم دیه کامل هر دو بابت سائیدگی حارصه به همراه کبودی خارج آرنج دست راست ۱۶-
نصف سه هزارم دیه کامل بابت کبودی ناحیه فوقانی کپل راست ۱۷ - هشت دهم درصد دیه کامل بابت ارش تورم متوسط
باالی ابروی چپ و ارش تورم مختصر ابروی راست و ارش تورم مختصر ناحیه فوقانی کپل راست ۱۸ -دوفقره نصف
سه هزارم دیه کامل بابت کبودی خلف ساق راست و خلف ران راست ۱۹ -یک صدم از یک دوم دیه کامل بابت جرح
حارصه خلف ساق پا

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرای احکام دیه را به نرخ روز محاسبه وتعیین خواهد کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به اجرای احکام مراجعه کنید

سلام . دیه توسط اجرای احکام کیفری به نرخ روز محاسبه می شود

سلام . دیه توسط اجرای احکام کیفری به نرخ محاسبه می شود

سلام با مراجعه به سایت حقوقی دیه کیفری را استخراج کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط