🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درصورتی که سکه ها در صندوق دادگستری توقیف کرده باشم با دادخواست اعسار من بابت هزینه دادرسی موافقت می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۵

سلام بنده یکساله در گیر طلاقم و تعداد کامل سکه های مهریه ام را شوهرم در صندوق دادگاه ریخته است و دوباره پشیمان شده که پرداخت نکند من در خواست مطالبه کردم و سکه ها رو توقیف کردم و تعیین شعبه شده
سوالم اینه که من درخواست اعسار دادم از هزینه ۳/۵ درصد مهریه ایا قبول میکنن اعسار من را؟ و اینکه از زمان رای دادگاه چقدر زمان میبرد تا بتوانم سکه ها رو بگیرم .

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
در صورتی که شرایط اعسار را داشته باشید بله قبول میکنند و تا زمان قطعی شدن حکم طول میکشد تا سکه هارا دریافت نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام ووقت بخیر
اگر همسرتون استناد کند به اینکه شما سکه ها رو دریافت کردید و توان مالی دارید موظف به پرداخت می باشید .

سلام . مهریه را می توانستید تقویم کنید تا نیاز به پرداخت هزینه دادرسی نباشید . ضمن این که اعسار هم می توانید بدهید و در صورت پذیرفته شدن ، به دعوی رسیدگی می شود اما در هر حال اجرای حکم منوط به پرداخت هزینه دادرسی است .

در صورتی که اثبات نمایید که توان پرداخت هزینه دادرسی را ندارید اعسار شما پذیرفته می شود (غالبا اعسار زوجه پذیرفته می شود) اما اینکه چقدر زمان می برد تا سکه ها به شما تحویل داده شود مراحل اجرایی کار است و نمی توان زمان دقیق برای آن اعلام نمود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط