🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درصورت شکایت کیفری از پلاک ماشین روال کار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰

با سلام،
در رابطه با پرونده طلاق و مهریه ام با همسرم به مشکل خوردم و برادر شوهرم به طرق مختلف باعث آزار بنده و خانواده ام میشود، یک بار برای پدرم تیزبر کشیده که پدرم پرونده ای علیه او در دادگاه کیفری در حال بررسی دارد و حالا هم با ماشینهای مختلف از محل زندگی من یا محل زندگی پدرم و یا محل کار پدرم رد شده و با فخاشی های ناموسی و داد و بیداد باعث آبروریزی و ایجاد مزاحمت میشود، ۱. آیا میتوانم علیه او و از پلاک ماشینی که البته ماشین به نام همسرش هست و ‌ماشین دوم مربوط به دوستش شکایت کنم ضمن اینکه شاهدی جز خانواده خودم ندارم؟ ۲,درصورت شکایت کیفری از پلاک ماشین روال کار به چه صورت است؟ ۳. اگر شهود من برای قاضی قابل قبول نباشد و شکایت من رد شود آیا برادر شوهرم میتواند از من شکایت اعاده حیثیت کند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باه میتوانید با معرفی شاهدشکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

امکان شکایت کیفری مزاحمت و توهین وجود دارد وشهادت والدین نیز قابل استماع است لیکن ممکن است بازپرس از شما مدارک دیگری نیز بخواهد . شکایت از پلاک نیز با شکایت شما در دادسرا شروع میشود و با دستور قضایی به اداره راهور برای استعلامات هویتی و سایر انجام میشود و بنابر اخطاریه صاحب ماشین به دادرسی دعوت و رسیدگی انجام میشود......

سام
اگر شاهد رد شود بله می تواند اعاده حیثیت بکند
بله می تاونید شکایت کنید
ولی وقتی درخیابان همچین اقدامی کردند شاهد وجود دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط