🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

درمورد چاقوکشی؛ تکلیف دیه چی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۱۳

سلام خسته نباشید
من یه خانم ۳۹ ساله هستم که با اقای صیغه موقت خانده بودیم که یه شب شوهرم منو به خانه ی اجاره خودش برد اون شب برادر شوهرم فهمید برادرش منو صیعه کرده دزدکی وارد خانه شد و وارد اتاق شد منو با چاقو زد ۲ تا چاقو به پای راست ۱ چاقو به پای چپ یه چاقو توی کمر و یه چاقو به گوشم بعد باباش امد و منو به شدت کشت زد در اصل نقشه کشیده بودن من شکایت کردم ۲ و سال و نیم زمان برد تا حکم امد یه سال زندانی برای داداشش و دیه که هم خودش هم باباش هم داداشش باید به من بدن که زندانیش تجدید نظر بخشید حالا مانده دیه که منو دادگاه خواست که امضا برای توقیف اموالش بدم میخوام ببینم میتونانند کاری کنند که دیه را پرداخت نکونند یعنی این چاقو زدنشون از قصد بوده نه دعوای قبلی خیابونی ایا میتونند دیه را کاری کنند پرداخت نکونند چون ماشینو اموالشونا به نام کسی زدند منو راهنمایی کنید

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر امکان عدم پرداخت ندارند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

امکان فرار از پرداخت دیه وجود نداشته و از طریق توقیف اموال یا درخواست جلب مطابق ماده ۳ قانون محکومیتهای مالی میتوانید به حق خود برسید .

سلام
در صورتی که محکوم به پرداخت دیه شده اند ملزم به پرداخت هستند حتی به صورت اقساط

مشاوره‌های حقوقی مرتبط