درگیری و نزاع در صورتیکه دو طرفه باشد چه کسی در دادگاه برنده میشود؟
در شب چهارشنبه سوری حدود ساعت ۱ شب تعدادی از جوونای فامیل تووی کوچه ودرب منزلمون آتیش روشن کردیم ومقداری صدای موزیک رو بالا بردیم اما نه به طوری که باعث مزاحمت بشه.همسایه ها هم با وجود دیدن این مورد شکایتی نکرده و تذکری ندادن و تماشا میکردند.
منتها همسایه ی دیوار به دیوار که از اقوام نزدیک و عموی من هست به دلیل اختلافات خانوادگی بر سر ملک به دنبال بهانه با برخورد بد دستور که کم کردن صدای موزیک و حتی برای اینکه بهانه ای برای نزاع نداشته باشد ما موزیک رو کم کرده به طوری که صدا وارد منازل نمیشد و هم شواهد هست هم ویدیو که بعد از کم کردن صدا با برخورد تند و لحن بد گفت که آتیش رو خاموش کنیم و بلافاصله شلنگ به خیابون کشید تا تفریح مارو خراب کنه اما برادر و پسر خاله اممانع شدند اما ایشون با هول دادن قصد داشت درگیری ایجاد کنه.
دو تا از پسرای دیگه ی فامیل برای بالا نگرفتن درگیری اونآقا رو جدا کرده و به داخل منزل بردن.
اما یک دقیقه بعد برادر کوچیکاون آقا که اصلا شاهد درگیری نبوده به تهمت اینکه ما برادرش رو زدیم اقدامبه نزاع میکنه و من که قصد داشتم جلوش رو بگیرم هول میده توی کوچه از طرفی پسر خاله ی من که بیاحترامی اون شخص به من رو میبینه از کوره در میره و با کارد میوه دست طرف مقابل رو سوراخ میکنه. طرف مقابل هم با پرت کردن شیشه دست پسر خاله ی من رو زخمی میکنه.
از اونجایی که نزاع فامیلی بود طرفین روجدا کرده و به منزلشون فرستادیم اما کمی بعد عموی بنده که نزاع رو شروع کرده با اوردن مأمور به محل اقدام به شکایت میکنه.
میخواستم بدونم که با توجه به حقوق شهروندی و استفاده از درب منزل برای تفریح و نبود حتی یک همسایه ی شاکی غریبه مبنی بر ایجاد آلودگی صوتی و وجود شاهد و ویدیو از برخورد تند طرف دعوا که از اقوام هستن و ایجاد مزاحمت و بی احترامی.
آیا شخص شاکی که برادر شروع کننده ی نزاع بوده که در صحنه اصلا نبوده و بعد از اروم شدن اوضاع درگیری رو دوباره شروع میکنه و به من بی احترامی به باعث جراحت دو طرف. هم خودش هم پسر خالم میشه.حقی داره؟ و شکایتش چه نتیجه ای میده؟