دریافت باقی مانده اجاره از وراث امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۸

سلام
خسته نباشید
پدر بنده ملک چند طبقشون و به نام من و برادرم صلح عمری کردن برادر بنده از ۶ سال پیش تو یکی از طبقات ساکن هستن امسالم بنده ساکن شدم با توجه به اینکه در صورت فوت پدرم سند ها منتقل میشه چطور میتونم با تفاهم نامه که قبل فوت پدرم تنظیم کنم بعد از فوت ایشان مدت بیقیمانده اجاره ام رو بگیرم؟
با تشکر

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت صلح عمری ، منافع و عین بلافاصله به شما منتقل می شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

نیازی به تنظیم تفاهم نیست ، بصورت اتوماتیک بعد از فوت پدر ، شما در حدود مالکیت که بهتون منتقل میشه نسبت به اجاره بهای ساختمان حق خواهی داشت

درود
سوالتان نامفهوم است. در ضمن پس از فوت پدر شما مالک عین و منافع آنچه می شوید که به شما صلح شده است.

با سلام..
صرفنظر از مبهم بودن طرح سئوال شما.. لازم بهه توضیح اسث که با فوت پدرتان مالکیت خودبخود به شما منتقل خواهد شد و شما مالک عین و منافع اموال خواهید بود..
موفق باشید..

با توجه به صلح عمری بودن واگذاری پدر به شما بعد از فوت پدر شما مالک بوده و برای تصمیم گیری در خصوص ملک تام الاختیار هستید

برادر عزیز
پس از فوت پدرتان ادامه دهنده امور ایشان با توجه به اینکه مالک میگردید با شما میباشد و شما بایستی که در خصوص اجاره و دریافت تصمیم گیری نمایید

با فوت پدرتان شما مالک خواهید بود و سوال شما جایگاهی ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط