دریافت خسارت مالی ناشی از تصادفات از بیمه ها چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵

با سلام خدمت کارشناسان محترم
در یک سانحه رانندگی که منجر به خسارات مالی شد زیان دیده به دادگاه مراجعه کرد و مبلغ پرداختی توسط بیمه را قبول نکرد در جلسات دادگاه حضور یافتم و قاضی محترم اصلا به قوانین بیمه اجباری توجه نگرد و از بیمه گر برای شرکت در جلسات دادگاه دعوت به عمل نیاورد. طبق نظر کارشناس محترم دادگستری خسارت سی و سه میلیون تومان تعیین گردید. رای کارشناس دادگستری نیز مورد اعتراض اینجانب واقع شد ولی باز هم قاضی به آن توجهی نکرد و رای بر محکومیت اینجانب به پرداخت ۳۳ میلیون تومان داد و در پایان هم گفت پس از تجدید نظر صرف نظر کن چون رایی بنده قطعا تایید می گردد حال سوال اینجاست اکنون در اجرای احکام نیز بیمه ملاک قرار نمی گیرد در صورتی که سقف تعهد بیمه اینجانب ۹۰میلیونی است پس چرا من ماشین خود را بیمه کردم در صورتی که در دادگاه باید خسارت را از جیب بدهم.و بعدا برم از بیمه شکایت کنم
به نظر کارشناسان محترم حقوقی به این سوال پاسخ می دهند آیا رای صادره در تجدید نظر تغییر پیدا می کند یا خیر؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
افراد با خرید بیمه نامه مسئولیت مدنی و ریسک اون رو به بیمه گر انتقال میدن تادر صورت وقوع حادثه و احراز تقصیر فرد بیمه گر جبران خسارت کنه .به وضوح مشخص است که ابتدا باید درجه تقصیر شما و میران خسارت معین بشه تا در زمان اجرای حکم بیمه گر با توجه به مندرجات بیمه نامه بجای شما جبران خسارت کنه

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط