🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت خودرو و عدم استرداد، ادعای فروش بدون قولنامه و پرداخت ثمن

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶

سلام، من ۲ ماه پیش قصد فروش خودرو داشتم تا یکی از آشناها گفت من مشتریش رو دارم بده ببرم نشونش بدم بیارم، من هم اعتماد کردم دادم ببره و بیاد ولی هنوزم نیومده! الان داره میشه ۳ ماه، خودش رو که اصلا پیدا نمی‌کنم، زنگ هم میزنی میگه فروختمش فردا پس فردا میایم قراردادش رو می‌نویسیم، اما نه پولی داده نه قولنامه‌ای با کسی نوشتم نه سند به نامه کسی زدم، الان باید چیکار کنم؟ کجا اقدام کنم؟ الان هرکاری با اون ماشین انجام بدن پای من گیره، چه اقدامی کنم که هم به مالم برسم هم طرف رو ادبش کنم، طی این۳ ماه اندازه ۳سال پیرم کردن.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در ابتدا اظهارنامه ای با مهلت مشخص برای استرداد برای ایشان ارسال کنید و در صورت عدم تاثیر تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری مطرح نمایید‌.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان

سلام.دوست عزیز قرائن وشواهد حاکی از عدم تسلط جنابعالی به کار قضایی.توصیه می‌شود وکیل استخدام نمایید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال دارید، چنانچه مراد حاصل نشد اقدام به طرح شکایت کیفری کنید.

با سلام
بدوا به ایشان اظهارنامه استرداد مال امانی بدهید و درصورت عدم پاسخگویی شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

با سلام
ابتدائا اظهارنامه ای با قید مهلت مشخصی جهت استرداد خطاب به وی ارسال و در صورت عدم تاثیر تحت عنوان خیانت در امانت، شکایت کیفری طرح کنید.

سلام بدوا به ایشان اظهارنامه استرداد مال امانی بدهید و اگر افاقه نکرد شکوائیه با عنوان خیانت در امانت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط