🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت دیه توسط مصدوم که طول درمان ندارد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۶۷

سوال قبلی من (با سلام من (عابر پیاده)در حادثه رانندگی هفته قبل دچار شکستگی از ناحیه مهره گردن و چند خراش در بدنم شدم. در پزشکی قانونی تعداد و نوع صدمات مشخص شد و برای سه ماه دیگر مراجعه ی مجدد به پرشکی قانونی مشخص کردند و دیروز به همراه مقصر حادثه به دادگاه مراجعه کردیم و تشکیل پرونده دادیم و بازپرسی شدیم و در دادگاه به ما گفتن نامه را برای ما پست میکنند. حالا سوالم این است که ۱_ چه مدت طول میکشد تا دادگاه نتیجه را برای من بفرستد و حکم دادگاه صادر شود؟ ۲_ دیه را بعد از حکم دادگاه به صورت کامل میتوانم از بیمه دریافت یا سه ماه دیگر بعد از معاینه مجدد در پزشکی قانونی دیه پرداخت میشود؟) جواب شما (ابتدا باید طول درمان در نظر گرفته شده به اتمام برسد تا مجددا معاینه شوید سپس دیه را بعد از معاینه مجدد دادگاه تعیین خواهد کرد.)
***سوال جدید.. آیا دیه مربوط به زخم و جراحات بدنم که طول درمان ندارد را نیز همراه با دیه شکستگی مهره ی گردنم یعنی سه ماه دیگر به من میدهند؟ آیا میتوانم مبلغی از دیه را زودتر دریافت کنم؟ ***
مرسی از پاسخگویی شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر کل دیه و ارش در نظر گرفته شده را زمانی میتوانید دریافت کنید که حکم قطعی نهایی صادر شود و نمیتوانید بخشی از آن را مطالبه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط