🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت رسید به زور توسط خانم اگر کارگر آقا باشد دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۰

سلام
من به علت مشکلات مالی که دارم مجبورم شغل دوم داشته باشم ، دفتر کاری دارم که توسط یک نفر قابل اداره است. قبلا خودم کار میکردم الان از خانمم خواستم که صبح ها بیاد دفتر تا من جای دیگری کار کنم و کمکم کنه.
خانمم از من درخواست کرد که ماهانه باید 300000 تومان حقوق بدی ، من هم گفتم اگه قراره حقوق بدم که منشی میگرفتم و ندارم بهت حقوق بدم. آخرش به توافق رسیدیم که اقساط وام ازدواج خانمم به مبلغ 83000 تومان پرداخت کنم. ولی خانمم گفت باید یک رسید دستی به مبلغ 200000 تومان به شرح اینکه بابت ماه هایی که در دفتر من است هر زمان که من وضع مالیم بهتر شده است به خانمم پرداخت کنم.
مشاور گرامی در حال حاضر رابطه زناشویی ما بهم خورده و در شرف طلاق هستیم و چند روز دیگر دادگاه طلاق داریم ، آیا خانمم میتواند در دادگاه بابت این رسید که بهش دادم کاری کند ؟؟؟
آیا دادگاه ترتیب اثر میده ؟؟؟؟
من چکار باید بکنم ؟؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان اثبات کند در مغازه شما به عنوان کارگر شما کار میکرده است میتوانند ضمن مراجعه به اداره کار علیه شما شکایت کرده و حقوق معوقه را مطالبه کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط