دریافت سند مفروز ملک کلنگی مشاع با رضایت مالکین به سهم خود

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۸

سلام، ملکی کلنگی یک طبقه به صورت مشاع با سند ثبتی ۴ دانگ، ۲دانگ با متراژ ۲۱۸ متر طبق سند، با متراژ باقیمانده ۱۷۲ متر بعد عقب نشینی موجود هستش(۱۱۴ متر سهم باقیمانده ۴ دانگ، ۵۷ متر سهم باقیمانده ۲دانگ)، آیا برای وضعیت موجود می‌توان درخواست سند مفروز نمود؟ (ملک قابل سکونت می‌باشد، بدون دیوار مشاع با سهمیه گاز، برق و آب جدا، هر کدام از مالکین به وضعیت مکانی سهم خود راضی هستند، به صورت عرفی تقسیم شده است).

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست از اداره ثبت حوزه وقوع ملک سوال بپرسید؛ چراکه پاسخ بستگی به موقعیت و شرایط و تقسیمات شهری داری

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

برای اینکه متوجه شوید آیا امکان گرفتن سند مفروز وجود دارد یا نه باید ابتدا به اداره ثبت محل مراجعه کرده و در صورت امکان این کار را انجام دهید اما با توجه به شرایطی که شما عنوان نموده‌اید احتمال این کار بسیار کم است و تنها برای این املاک می‌توان سند مشاعی صادر کرد

سلام و درود
مسئله افراز به توافق مالکین مشاعی ارتباطی ندارد و مربوط به نظم و ساختار شهری و روستایی هست
امکان افراز را باید از اداره ثبت بپرسید

سلام مالکین بصورت مشاعی می‌توانند به میزان سهم خود سند بگیرند

با توجه به تعدد سوالات شما و نیاز به پاسخ‌های متعدد بهتر است در بنیاد وکلا تماس بگیرید

سلام مخاطب گرامی ، با توجه به اینکه جریان ثبتی ملک خاتمه پیدا کرده مرجع اداره ثبت وقوع ملک می باشد نه دادگاه عمومی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط