🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت مبلغ به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸

با سلام
اینجانب ------------------ در خرداد ۹۷ با مراجعه به بنیاد مسکن انقلاب شهرستان ابهر و تکمیل تقاضا نامه، یکی از واحدهای پروژه ۱۸ واحدی بنیاد مسکن را انتخاب و با ارائه یک فقره چک به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال در وجه بنیاد مسکن انقلاب درخواست خود را رسما اعلام نموده ام ( در تاریخی که چک را صادر نموده ام قیمت هر متر آپارتمان ۲۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده است و مبنای خرید بنده نیز همین بوده است). * لازم به ذکر است چک بنده در مهر ماه ۱۳۹۸ نقد شده است.
بعد از گذشت ۲۱ ماه از تکمیل فرم و نقد شدن چک اینجانب و وعده های امروز فردا و انتظار بسیار و در نتیجه از دست دادن فرصت های دیگر در بازار اقتصاد امروز کشور، اداره کل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان طی بخشنامه ای در اسفند ۹۸ قیمت نهایی خود ( هر متر مربع ۴۲۰۰۰۰۰۰ ریال ) را به شهرستان ابهر ابلاغ نموده و در اردیبهشت ۹۹ بر مبنای همان قیمت قراردادی بین بنده و بنیاد مسکن به امضا رسیده و پس از محاسبات و مشخص شدن مبلغ تمام شده، کل مبلغ را ( منهای ۳۰۰ میلیون ریال که قبلا پرداخت شده) به صورت اقساطی و چک های با تاریخ مشخص پرداخت کرده ام و قرار بر تحویل ساختمان مسکونی با مشخصات مندرج در قرارداد، در تاریخ ۳۱ شهریور ۹۹ شده، و تا به امروز هم ۲۳۰ میلیون تومان از مبلغ کل نقد شده ولی متاسفانه بنیاد مسکن هنوز قراردادی که خودش تدوین کرده و بنده نیز بر اساس آن پیش می روم را امضاء و نهایی نکرد و قیمت جدید خود را متری ۸۰.۰۰۰.۰۰۰ اعلام کرده.
(قرارداد ۳ نسخه می باشد، که هر سه نسخه نزد بنیاد مسکن شهرستان و بدون تایید و امضاء می باشد.)/به قول بنیاد مسکن فاقد ارزش است.
حالا راهکار چیه؟
میتونم شکایت کنم؟
اگv هیچ سندی/ جز چک پاس شده و فیش های واریزی ندارم! اگه راه قانونی نداره با نامه نگاری میشه کاری کرد؟ به سازمان بازرسی و ....

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراردادی که فاقد امضاست اعتبار دارد لیکن می توانید دادخواست مطالبه وجه چگ و فیش واریزی بدین

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

با توجه اینکه قراردادی بین طرفین امضا نشده است به استناد فیش واریزی و چک می توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

با درود
باید طبق اصل حق مکتسبه دادخواست الزام به انجام تعهد بدید. البته با رعایت صلاحیت مرجع قضایی. ممکن است در صلاحیت دیوان عدالت اداری باشد. مدارک را باید دید طبق کدام آیین نامه یا قانون میخواستن اجرا کنن

درود
قرار داد فاقد مهر و امضا معتبر نیست لیکن با دلایل دیگر می توانید مطالبه وجه را بخواهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط