🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت مهریه از ملک چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۲

من همسرم فوت شده و دو فرزند دارم.چند وقت پیش مادر همسرم در دفترخانه امضا دادن که تا وقتی زنده هستن خودشون اختیاردار حقی که از منزل ما دارند هستن بعد از مرگشون میرسه به بچه های من.و خب ما سند منگوله دار داشتیم که به اسم همسرم بود بعد از امضا در دفترخانه گفتن که سند باید بره ثبت تک برگ بشه بعد اون سند تک برگ شد دوتا برگ به اسم بچه ها که نوشته که پشتش نوشته شده که مادرشوهرم تا زنده هست اختیار داره و ثمنیه که به من میرسه.حالا سوال من که الان سندها تک برگ شده و اسمی از همسرم توش نیست من میتونم مهریمو از این ملک بگیرم؟چون ما که تقسیمی نکردیم فقط گفتن واجبه سند عوض شه.الان فقط من نگرانم که هنوزم میشه مهریه رو گرفت یا مشکلی پیش میاد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . صدور سند به نام ورثه منوط به اخذ گواهی وایز مالیات بر ارث از اداره دارایی است . در اداره دارایی نیز وقتی اظهارنامه تسلیم می شود ، یکی از دیون متوفی ، مهریه همسر است که باید در آن قید شود . اگر قید نکردید اشتباه از شما بوده . الان هم باید دادخواست علیه ورثه مطرح کنید مبنی بر مطالبه مهریه و پس از طی تشریفات قانونی ، ابتدا باید اسناد باطل شود سپس به میزان مهریه از آن کسر می شود و باقی مانده بین ورثه تقسیم می شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط