🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت وام ازدواج با وکالت کاری به جای مهریه از همسر

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۰

من از همسرم قبل از جدایی وکالت کاری دارم و ایشان فراموش کرده مرا عزل کند و می‌خواهم از جانب ایشان اقدام به دریافت وام ازدوام کنم به جای مهریه. اگر ایشان اطلاع نداشته باشند که من این کار را کردم می‌تواند از من شکایت کند یا خیر؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه در وکالت نامه چنین اختیاری داشته باشید مانعی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

اگر در وکالتنامه چنین اختیاری داشته باشید می تونید وام بگیرید اما ایشون هم می تونه بابت سواستفاده از وکالتنامه از شما شکایت کنه

با سلام،بحث وکالت و حدود آن جداست اما اگر جدا شدید با توجه به استعلامات برخط مشکل ساز خواهد شد.توصیه نمی شود

درودبر شما
اگر‌چنین اختیاری درج شده باشد بلا مانع است

سلام در نظر داشته باشید که اخذ وام ازدواج برای یک بار آن هم در شرایط ازدواج زوجین که حداکثر دو سال از زمان عقد نکاح گذشته باشدامکان پذیر است نه پس از جدایی و این استعلامات در زمان رجیستر به صورت برخط انجام خواهد شد فلذا موضوع وکالتنامه منتفی به نظر می رسد

باسلام. اگر در این خصوص اختیار داشته باشید بلامانع ومنطبق بر قانون است اما خارج از حدود اختیاراتتان مستندابر مواد۶۶۳ و۶۶۶ از قانون مدنی مسئول هر گونه خسارت از ناحیه موکلش میباشد.

سلام چنانچه طبق وکالت چنین اختیاری داشته باشید مشکلی ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط