🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دریافت چک از کارفرما با شهادت شهود امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۱

با سلام
وقت بخیر
ممنون که وقت میزارید و میخونید ، مچکرم .
من قرار شد در شرکتی مشغول بکار بشم ابتدا سوال کردم که روزه 5 شنبه جمعه در دوره آموزش کلاس دارند یا خیر خیلی قاطع گفتند "خیر" ولی "ممکنه" بگیم از خونه کار انجام بدید بدین جهت که تو این روزها من مسئله داشتم و امکان حضور نداشتم سوال کردم که اگر کلاس هست اعلام آمادگی نکنم برای شروع کار .
ولی از تاریخ 21 آذر کلاسهای آموزشیشون شروع شد همزمان برای 70 نفر نیرو که جذب کردند و روز 5 شنبه ام کلاس گذاشتند خلاف صحبتشون .
قبل از شروع کار هم مدارک خواستند و یه چک 4 میلیون تومانی که در قسمت در وجه اسم شرکت + "بابت حسن انجام کار فاطمه نامان "
رو نوشتم.
چک به تاریخ 18 آذر (تاریخ روزیی زده شد که چک تحویلشون شد که این تاریخ قبل از تاریخ شروع بکار هست) .
و اعلام کرده بودند شفاها در جلسه مصاحبه گروهی این چک بابت نام کاربری و پسورد سایتشون هست که در اختیار ما قرار میگیره که با توجه به عدم شروع بکار در اختیارم قرار داد نشده چیزی .
با توجه به جابه جایی زمان آموزش من یکروز قبل مجدد در مورد روزهای کلاس سوال کردم و اعلام کردم من رو حذفم کنند که مدیر مربوطه شروع کرد داد وبیداد و توهین و که ما جای شما صد نفرو میتونستیم استخدام کنیم و ... که شما بیخود شرایط رو پذیرفتید اومدید تو مجموعه و اگر نیاید مطابق قانون با چکتون رفتار میکنیم .
که این صحبتها رو در فایل صوتی در اپلیکیشن تام تام فرستادند بخشی از صحبتها هم از طریق پیام گوشی هست با مسئول منابع انسانیشون .
هفته پیش حضورا رفتم صحبت کنم
دیدم نمیشه و رفتم سرکلاس بشینم من رو دیدند همون دو دقیقه اول گفتند برو بیرون خانم .
به من گفتند هفته بعد چکت رو پیگیری کن و منابع انسانی باید در موردت تصمیم بگیره و برو دعا کن
و امروز هم که چکم رو پیگیری کردم باز اعلام کردند هفته بعد . علت رو که جویا شدم گفتند کارهای مهمتری دارم الان .
من ازشون یک رسید دارم تایپ شده که به در برگ معمولی هست و سربرگ نیست و به اسم ثبتی شرکتشون (در چک قسمت در وجه اسمی که همه میشناسن اعلام شد بنویسیم ) و با امضا مسئول منابع انسانی و مهر هم نداره .
و من قبل از شروع بکار انصراف دادم و قراردادی هم وجود نداره .
در این شرایط من چه کاری میتونم انجام بدم که بتونم چکم رو پس بگیرم و از حق و حقوقم دفاع کنم .
و آیا میتونم با شکایت ازشون در اداره کار به نتیجه برسم یا از طریق دیگه ایی باید اقدام کنم .
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ، ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دادخواست استرداد چک بدهید و اگر رسید و یا قرارداد ندارید باید به شهادت شهود استناد کنید. لذا باید از طریق دادگاه اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط